Bericht van de uitgaansgroep

Het vorige seizoen en eigenlijk onze hele start viel helaas goed in het water. Hopelijk kunnen we wat goedmaken het komende seizoen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit.

Van Aan de Slinger kreeg ik onderstaande mail met hun buitenprogramma en dat ziet er leuk uit. Dat leek me ook een goed begin voor een nieuw uitgaansseizoen, als het weer tenminste ook wil meewerken.

Ik vroeg even na hoe een en ander i.v.m. corona nu geregeld gaat worden, de info miste ik nog op de site van het theater.

Plaatsen zijn ongeplaceerd. De stoelen worden per 2 bij elkaar gezet. Maar bestel je 1 ticket, dan gaat men ervan uit dat je dus alleen komt en op afstand zit van anderen. Bij heftige regen, gaat de voorstelling niet door (er volgt nog een regen ‘protocol’ op de site); tevens zal men voor aanvang iedere bezoeker mailen met laatste info. Vooralsnog zijn er per voorstelling maar 30 plaatsen (tenzij de corona-regels zouden wijzigen)
Start verkoop is 31 mei voor Vrienden van het theater, 1 juni 11.00 uur voor niet-Vrienden.

Ik vind het een leuk programma en heb al een paar dingen uitgekozen. Wie van jullie wil met mij mee naar…:

  • Ricky Koole (goeie zangeres!) op zondag 20 juni, 1500 uur, fort bij Tull en ’t Waal
  • Film La Vérité, vrijdag 2 juli 22.30 uur, Houten
  • Struinen in de Tuinen, zondag 5 september, 12.30 uur, Houten

Zin om mee te gaan?, mail mij dan. Dan kunnen we afspreken met elkaar hoe we het praktisch gaan regelen (wel-niet bij elkaar per 2, wie koopt ticket e.d.).

En, heb jij iets anders waar je heen zou willen, mail deze groep dan met jouw keuze en vraag of men met jou contact op te nemen zodat jullie het onderling kunnen regelen.

Ik hoop een aantal van jullie deze zomer te kunnen ontmoeten.

Liesbeth Muis/coördinator uitgaansgroep KPH