Bericht uitgaansgroep

24 augustus kwam een deel van de groep bijeen om nader met elkaar kennis te maken en te bekijken wat we doen het komende uitgaansseizoen.

Er zijn diverse groepjes gevormd die met elkaar afspraken een avondje uit gaan in Aan de Slinger.

In verband met het Corona-beleid zijn er minder plaatsen beschikbaar in de zaal. Dat houdt in dat je er snel bij moet zijn wil je een kaartje bemachtigen. Voor Vrienden van het Theater is de start van de verkoop 27 augustus, voor niet-Vrienden is dat 1 september vanaf 09.00 uur.

Een nieuwe regel bij Aan de Slinger is dat je niet meer dan 2 kaartjes per aankoop kunt doen. Dus werd er meteen ook afgesproken wie voor wie een kaartje koopt.

Verder spraken we af dat we elkaar ca. 30 minuten voor aanvang van de voorstelling ontmoeten in de foyer van Aan de Slinger. Spreek even af wat je als herkenning item meeneemt.

Voor diegenen die de 24e augustus niet aanwezig waren en toch ook mee willen met de onderstaande avonden, regel in dat geval zelf een kaartje en meldt dit bij één van de theater-gaanders via de mail.

Of, als je iets anders wilt zien, in Houten of elders, blijf je vrij voelen om deze groep een mailtje te sturen met je voorstel en de vraag wie er zin heeft met je mee te gaan. Dat kan altijd natuurlijk!

Voor de volgende voorstellingen hebben we afspraken gemaakt:

30 september – ‘Ik Lucy Barton’ dr. Johanna Tersteege

2 oktober – Youp van ’t Hek

6 oktober – Debbie Petter

28 oktober – Dolf Janssen

30 oktober – De Vlinder: Voorstelling van 1700 uur!

1 november – Freek de Jonge

25 november – Rosa da Silva

26 november – ‘Meneer Green’ dr. Bram van de Vlugt e.a.

30 december – Blues Night

Ik hoop dat het gaat lukken met de kaartjes en wens iedereen een fijn uitgaansseizoen en wie weet tot ziens!