Bruisen noordwest 2021

KRACHTIGPLUS HOUTEN

De  kracht van de jonge pensionado’s

Houten, 10 september 2021

Beste leden van KRACHTIGPLUS HOUTEN,

BRUIS je mee?
Als organisatie zijn wij weer bij elkaar geweest om het en ander opnieuw op te starten. We mogen steeds meer binnen de geldende maatregelen.

Vorig jaar oktober stond de Bruisbijeenkomst gepland voor Houten Noordwest. Helaas moest de bijeenkomst worden afgelast. Deze belofte willen wij nu graag inlossen. Dat betekent dat wij met jou en anderen willen BRUISEN met de inwoners van Noordwest.

De BRUISBIJEENKOMST is nu gepland op 5 NOVEMBER 2021.

Wat gaan we doen?
Het plan was en is om een ‘running game’ te spelen. Dat betekent dat we van het ene spel naar het andere gaan, gedeeltelijk binnen en buiten om uiteindelijk uit te komen op een terras waar we gezamenlijk kunnen toosten op een gezellige ontmoeting.

Op deze manier kom je veel mensen tegen uit je eigen wijk en je ontmoet nieuwe mensen. Hoe leuk is dat na zoveel lockdowns?

Kan dat veilig?
Ja dat kan veilig. We doen dat volgens de dan geldende regels. Dat zal gaan betekenen dat je een testbewijs en of een vaccinatiebewijs moet kunnen laten zien.

Maar ….. is er belangstelling voor?
Dat is de vraag waar wij als organisatie voor staan. Graag willen wij je vragen om snel per mail te reageren op onze volgende vragen:

1.Vind je het een goed idee?

2. Doe je mee?

3. Houd je de datum vrij?

Mail ons je antwoord voor woensdag 22 september a.s. via deze link

Wij zijn benieuwd naar jullie enthousiaste reacties. Reageer snel! Dan kunnen wij verder met organiseren en maak anderen uit je wijk ook enthousiast!!

Hartelijke groet,

Team KRACHTIGPLUS HOUTEN