De lente komt er aan! Vogels kijken met een vogel waarneming groep

Graag zou ik mijn idee of wens willen delen met jullie. Wat zou ik nou graag willen is dit:
Een Vogelwachtgroep of Vogel waarneming groep. Waar jong en oud bij aan kan sluiten.
En enkele wandelingen plannen is onze directe omgeving. Te denken valt aan onze eigen plassen en parken in Houten, Oud en nieuw Wulven en de omgeving Schalkwijk en Tull en Het Waal. Hoe fijn zou het zijn om kennis en kunde te delen met elkaar over “wat vliegt daar”?!
Zelf heb ik van mijn vader meegekregen om is wat dieper in het veld te kijken om deze bijzondere veelkleurigheid en afwisseling eigen te maken.
Het geeft je leven meer kleur en is de laatste jaren steeds populairder geworden. Denk aan de landelijke media die onlangs nog melding maakte over “Pestvogels en Ransuilen die in Houten waren gespot. Zelfs onze zoon Ruben die niets met vogels op zich heeft weet hij hoe leuk het is als je anderen de naam van enkele vogels kan noemen. En het valt mij op dat steeds meer mensen meer en meer interesse hebben in wat er zoal bij huis zingt en vliegt.
Het is een hobby die echt heel weinig kost en is altijd geheel vrijblijvend, hoe fijn is dat. Het is ook goed voor lichaam en geest, echt totaal ontspannend.
Heb je belangstelling laat mij dat dan weten.
Hans Boele, Bovencamp 5
3992RW Houten
MOB 06-20054065
of stuur mij een mail.