Heb je het al gehoord, Houten moet bezuinigen

De gemeente Houten moet de komende jaren tussen de 5 en 10 miljoen euro bezuinigen. Belangrijke keuzes zijn nodig. Keuzes met effect op de maatschappij. Keuzes die onze inwoners, ondernemers en organisaties raken. De gemeente vindt het daarom belangrijk deze keuzes samen met hen te maken. Waar moet de gemeente zeker niet op bezuinigen en waar kan iets minder geld besteed worden? Inwoners, ondernemers en organisaties kunnen het laten weten tijdens de Ronde van Houten.
Tijdens de Ronde van Houten verkent de gemeente vanaf januari met de samenleving de thema’s en werkt zij de hieraan gekoppelde maatregelen uit. De maatregelen krijgen een plek in de perspectiefnota 2025 en daarna in de begroting 2025.

Voor de Ronde van Houten maakt de gemeente gebruik van een combinatie van online en offline middelen. Denk aan straatinterviews, bijeenkomsten en online vragenlijsten. Zo bereikt de gemeente een grote en diverse groep inwoners en andere belanghebbenden.

Verslagen komen op www.HoutenPraatMee.nl Wij vinden het heel belangrijk dat ook jij meepraat. Meld je aan bij Houten praat mee! Het gaat ons allemaal aan. https://houtenpraatmee.nl