Wandelgroep nw

Dag wandelaars,

We hebben elkaar afgelopen maandagavond gezien bij het gemeentehuis. Om het idee om te wandelen verder uit te werken stel ik voor dat we woensdag 4 december met een aantal mensen, die dan kunnen, een rondje te gaan lopen door onze wijk Houten Noord-West. Onder het wandelen kunnen we praten over wat we willen en daarna een kop koffie ergens op het Oude Dorp drinken. Dan kunnen we bepalen wat er op de website moet komen over het wandelen.

Beste wandelaars,
Dankzij de daadkrachtige actie van Margaret hebben we een heerlijke wandelochtend achter de rug. Onze groep bestond uit 6 deelnemers.

Het weer had niet beter gekund, dus we gingen heerlijk op pad. Al snel bleek echter dat het behoorlijk glad was op het voetpad. Omdat we niet zitten te wachten op botbreuken hebben we van de nood een deugd gemaakt en zijn toen begonnen met een kop koffie bij de Roskam. Hoe gezellig! We merkten wel dat het handig is om wat kleingeld bij je te hebben. Fijn voor de bediening….

Na de koffie was alle ijs verdwenen en konden we een fijn stuk wandelen. Niet gehinderd door enige planmatigheid gingen we gewoon op pad. En dat werkte prima. Op die manier kom je op plekken waar je zowaar nog nooit geweest was……

Ik vond dat de wandelgroep bestond uit louter fijne mensen waar een goed gesprek mee te voeren was. Zo heb je opeens een waardevolle aanvulling op je vriendenkring.
De volgende wandeling is alweer gepland en ik hoop dan wederom van de partij te zijn.
WIl je meedoen? Mail Margaret Paige: margaret.paige@gmail.com

Activiteiten

Prikbord Initiatieven

Voor mensen in Houten-
24 februari 2020

KRACHTIGPLUSLEEST!

Verslag van eerste bijeenkomst van de leesclub Krachtigplusleest omtrent het boek “Oeroeg” van Hella Haasse.

Lees verder

Voor mensen in Houten-
22 februari 2020

Geocachen, wat is dat nou weer?

Activiteit op 7 februari van de Geocachen groep.

Lees verder

Voor mensen in Houten-
17 februari 2020

Koken, eten, ontmoeten….hoe doe je dat?

Koken en eten is gezelligheid en ontmoeting. Nu nog het hoe, waar, wanneer, met wie.

Lees verder

Voor mensen in Houten-
10 februari 2020

Kookgroep

Na de avond waar we hebben gepraat en  ideeën hebben uitgewisseld over het thema koken en eten en op welke wijze daar vorm aan kan […]

Lees verder

Voor mensen in Houten-
3 februari 2020

Uitgaansclub

Samen naar toneel, film, concert, museum, een wijnproeverij of wat dan ook in Houten of daarbuiten?

Lees verder

Voor mensen in Houten-
11 december 2019

Levensverhalen

Samen in een groepje van maximaal 6 personen denken we na over ons levensverhaal. We kijken terug op onze jeugd en halen daar de positieve ervaringen uit..

Lees verder

Recent Nieuws