Verslag uitgaansgroep Houten Noord

Op 4 april 2022 organiseerde KrachtigPlus Houten een startbijeenkomst voor het noordoostelijke deel van Houten. Noordwest was al eerder aan de beurt geweest (eind 2019 en begin 2020).Een 13-tal van de aanwezigen wilde een uitgaansgroep vormen. En net als bij bestaande Noordwest uitgaansgroep, waren ook hier de interesses heel uiteenlopend. Van klassiek-tot popconcert of musical. Van toneel tot ballet of film. Maar ook bezoek aan een museum of een leuk evenement werden genoemd .Er bestond al een uitgaansgroep Noordwest en de deelnemers hiervan en van Noordoost werd gevraagd of zij samen willen gaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En een grotere kans iemand te vinden die het uitje van jouw keuze ook leuk vindt. Zo gezegd, zo gedaan!

Afgelopen dinsdag 19 april kwamen beide groepen samen en heten we nu KPH Uitgaansgroep NOORD.

Er is een Excellijst opgesteld met ieders adresgegevens en interesses. Wil je bijvoorbeeld naar een musical en zoek je een meegaander, dan kun je even mailen met de mensen die dat ook als interesse opgaven. En heb je eens een bijzonder evenement op ‘t oog, mail dan de hele groep. Er kwamen hier en daar al wat leuke uitgaantips over tafel. Je bepaalt dus zelf wat je wilt of gaat doen.

Daarnaast besloten we ook om 1x per 6 weken bijeen te komen, afwisselend een middag of avond (er zijn nog enkele werkenden in de groep). Daar kunnen dan tips en ervaringen worden uitgewisseld en ideeën worden besproken en leren we elkaar beter kennen. Wellicht is het ook leuk om 1x in de zoveel tijd ook een algeheel groepsuitje te organiseren.

De eerstvolgende bijeenkomst voor alle deelnemers van de uitgaansgroep is op: maandagavond 30 mei a.s. tussen 19.30 – 21.30 uur in wijkcentrum de Meerkoet (bovenzaal). Koffie en thee staan klaar voor een klein bedragje.

Dan zijn hopelijk ook de programma’s voor het nieuwe uitgaansseizoen gereed van de theaters e.d. Dus neem die mee en wellicht kunnen er dan ook al concrete afspraken worden gemaakt.

Wil je ook andere, nieuwe mensen leren kennen in je omgeving? Heb je zin om mee uit te gaan? Aanmelden als deelnemer kan gewoon bij één van de contactpersonen van deze groep via hun mailadres. Meldt meteen even waar jij graag heengaat en of je 30 mei aanwezig wilt zijn.

Hartelijke groet,

Contactpersonen Uitgaan Houten NOORD:

Marionne Fabrie Liesbeth Muis