de plusbus stelt zich voor

DE PLUSBUS STELT ZICH VOOR.

Dagtochten voor senioren

Wij maken dagtochten met een eigen 9 persoonsbus voor senioren van 55+ uit de gemeente Houten, die wel zelfstandig in- en uit kunnen stappen, zonodig met een beetje ondersteuning van de begeleider. De dagtochten gaan naar musea, de bloeiende heide, een visje eten aan de boulevard van Katwijk en wij bezoeken markten en evenementen. Ook maken wij ritten naar restaurants in de omgeving. Opvouwbare rollators kunnen mee, maar voor senioren die aangewezen zijn op een opvouwbare rolstoel is een eigen begeleider noodzakelijk. Al onze 45 à 50 vrijwilligers en ook de bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun vrijwilligerswerk. Ook kunt u op onze website www.plusbushouten.nl naar de mogelijkheden in de lopende maand kijken, onder menuoptie Programma: daar zijn de laatste maandprogramma’s te vinden.

Ritten op bestelling
Voor senioren van 55+ kunnen wij voor groepen van 5-7 personen, die samen naar een museum, theater, concert of andere bestemming willen, een speciale rit uitvoeren. Misschien leuk om met uw wijk/buurtbewoners zo’n rit te maken.

Informatie

Wilt u een rit boeken of informatie over een (speciale) rit neem dan contact op met het Telefoonteam te bereiken op maandag- en donderdagochtend van 10-12 uur: telefoonnummer 06 105 77 815 of stuur een mail.