Levensverhalen – herinneringen de ruimte geven

Herinneringen hebben we allemaal. Iedereen heeft momenten waar we maar al te graag aan terugdenken. Sommige mijlpalen staan in je geheugen gegrift, andere gebeurtenissen zou je bijna vergeten, maar kunnen op de gekste momenten weer boven komen. Herinneringen zijn er kortom in alle soorten en maten. Samen vormen ze ons levensverhaal. Herinneringen hebben ons dan ook veel te vertellen!

In deze workshop zetten we positieve herinneringen centraal en die mooie herinneringen geven we volop de ruimte. Historica Frederiek Eggink van KrachtigPlus gaat allereerst in op herinneringen: hoe ze werken, wat ze betekenen en hoe je ze kunt ervaren. Daarna gaan we met pen en papier op zoek naar mooie jeugdherinneringen. Brenda van Dam van Bureau voor levenslinguïstiek brengt herinneringen van vroeger weer tot leven en zet ze in beweging. Korte fragmenten uit je leven beschrijven is leuk om te doen en fijn om te ervaren. Ontdek wat herinneringen kunnen toevoegen aan jouw levensverhaal!

Tijd en plaats wordt nog bepaald. De workshop kan eventueel ook online gegeven worden. Meedoen? Stuur een mail naar Frederiek Eggink tel: 0306373752 frederiek.eggink@gmail.com