Denk jij al na over je woontoekomst?

Informatiebijeenkomst op 16 maart van 14:00-16:30 uur
We blijven tegenwoordig zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Dan is de vraag: is mijn woning en woonomgeving levensloopbestendig? Zijn ze comfortabel en veilig? Is de woning bijvoorbeeld niet te groot, zijn er trappen en drempels?
Woon ik dicht genoeg bij voorzieningen en heb ik voldoende sociale contacten in de omgeving? Allemaal zaken die je op een bepaalde leeftijd aan het denken zetten.

Ben je (bijna) met pensioen? Dan is dit de goede tijd om bij je woontoekomst bij stil te staan.

In een Power cursus is rond dit thema een initiatief tot stand gekomen dat je graag wil inspireren tot nadenken en informeren over comfortabel wonen in je volgende levensfase. Zij organiseren hierover voor inwoners tussen circa 63 en 75 jaar een Informatiebijeenkomst op 16 maart a.s. van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. De gemeente en woningcorporatie Woonin (voorheen woningcorporatie Viveste) ondersteunen dit initiatief van harte. Inwoners tussen circa 63 en 75 jaar met een huur-of koopwoning zijn van harte welkom! Attendeer vooral vrienden of familie in dezelfde levensfase ook op deze bijeenkomst.

De initiatiefnemers: Peter Hermans, Elma Snabilie en Els Koch.

Over het inspirerende programma:
Danielle Harkes, gerenommeerd expert op het gebied van wonen, zorg en ouderen, neemt ons in haar keynote mee naar onze eigen woontoekomst en belicht mogelijkheden om comfortabel te wonen als je ouder wordt. Loes Bastiaanssen van Woonin, belicht enkele regelingen voor huurders, en de gemeente Houten vertelt over regels voor huizenbezitters.

Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen, en als het goed is gaan we geïnspireerd naar huis om het gesprek over onze woontoekomst verder te voeren in eigen kring.
Geef je op via post@powerhouten.nl