Kom meer te weten over de bouw van station Houten!

Wil je wel eens meer weten over de bouw van het station van Houten? Dat kan!
Op 24 juli is er van 14:00 tot 16:00 uur gelegenheid om een bezoek te brengen aan Ingenieursbureau Movares te Utrecht. Tijdens het bezoek wordt o.a. uitleg gegeven over de bouw van station Houten. Maar ook over spoorwijzigingen die Amsterdam en omgeving hebben- of zullen ondergaan.

Het bezoek wordt georganiseerd door Ruurd Gelderblom en Carel Deckers. Beiden hebben lange tijd met veel plezier bij Movares gewerkt.
De deelname aan dit bezoek is (met uitzondering van de reis) gratis.

Over Movares
Movares is het voormalige Ingenieursbureau van de NS en is in 1985 zelfstandig geworden. Vanaf dat moment heeft het bureau zich verbreed tot een bureau gericht op Rail, Mobiliteit, Ruimte of Infrastructuur. Dat doen ze niet alleen voor NS/ProRail maar ook voor Rijkswaterstaat, Schiphol, TenneT, provincies en gemeenten.

Opgeven of vragen?:
Wil je de presentaties bijwonen? Geef je dan op door een appje naar Carel Deckers te sturen (06-53499545). Of stuur een mailtje naar Carel.
Vermeldt dan je naam, telefoonnummer en mailadres.
Doe dat wel vóór donderdag 18 juli a.s..
Ook als je nog vragen hebt mag je Carel bellen (06-53499545).

Hoe gaan we ernaartoe?
We vertrekken 24 juli met de trein van 12.28 uur vanaf spoor 1 van Houten naar Utrecht CS.
Ga je liever op eigen gelegenheid? Het adres van Movares is: Daalseplein 100, 3511SX Utrecht. Movares ligt op 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS. Maar ook dan, geef je dan even op bij Carel Deckers