Uitgaansclub

Wat doen we?
Tijdens de bijeenkomsten van KRACHTIGPLUS HOUTEN afgelopen december 2019 en 27 januari jl. hebben zich zo’n 25 mensen aangemeld voor het uitgaansclubje. De wensen waren, natuurlijk, divers. En waarom niet? Samen naar toneel, film, concert, museum, een wijnproeverij of wat dan ook in Houten of daarbuiten.

Iedereen kan een activiteit melden en vragen wie heeft er zin om mee te gaan? En daarna dan lekker napraten over hetgeen je beleefd hebt met een kop koffie of een borrel …..

Wij, Anne van Seters en Liesbeth Muis, hebben er in ieder geval zin in. Leuk om zo andere mensen te leren kennen uit Houten en elkaar wellicht ook enthousiast te maken voor een film, een toneelstuk, … Iets waar je zelf misschien niet zo gauw aan gedacht had. Dat kan soms verrassend zijn!

Dat is althans mijn ervaring (Liesbeth) bij mijn leesclub. Ik lees soms boeken die ik anders niet zo gauw gepakt zou hebben. Dat levert soms een top leesgenot op (en soms ook niet ..).

Hoe gaat het in zijn werk?
We hebben een emailgroepje aangemaakt. Iedereen die zin heeft in een uitje en graag met anderen wil gaan, zet zijn of haar uitje in de mailgroep en vraagt wie er mee wil. Daarmee is die persoon meteen ook de ’trekker’ van dat uitje.

Mensen die mee willen, mailen dan de ’trekker’ (en dus niet de hele groep!). Onderling regelen de ‘uitgaanders’ zelf de kaartjes, vervoer e.d.

Ook mee?
Wil jij je ook aansluiten bij dit clubje, mail dan naar één van de ondergetekenden. We nemen je dan op in de mailgroep.

Mailadressen actueel houden
Even een praktische zaak ….. Krijg je een melding dat een mailadres niet meer werkt, meld dat dan even bij ons. Dan zorgen wij voor een update van de mailadressen. Wil je uit de groep, dan graag ook even melden.

Hopelijk tot ziens in het theater, bioscoop, museum, of . . .

Groeten,
Coördinatoren

Anne van Seters: annevanseters@live.nl
Liesbeth Muis: liesbeth.muis@ziggo.nl