Verslag 31-10-2022 Bruis Noordwest

Verslag Bruisbijeenkomst noordwest.

Op 31 oktober 2022 bruiste het weer in noordwest Houten!

Ruim 25 inwoners van noordwest kwamen in De Meerkoet bij elkaar voor ontmoeting en verbinding. Zowel deelnemers die al lang bezig zijn in KrachtigPlus verband als nieuwe mensen die op zoek zijn naar nieuwe contacten en activiteiten.

De deelnemers maken kennis met elkaar door ervaringen in deze fase van je leven met elkaar te delen, wat veel herkenning en ook plezier oplevert. In gesprekken aan tafels met drie onderwerpen wordt de kennismaking voortgezet en vliegen de opmerkingen en tips aan elkaar over de tafel, soms tot grote hilariteit!

Het heerlijke weer lokt iedereen naar buiten om aan drie spellen deel te nemen: jeu de boules, kubben en pickleball onder leiding van Hanneke Waterschoot. Daarna maakt de hele groep een half uur lang kennis met Qi Gong, onder leiding van Edwin Dorff. Intussen worden er contacten gelegd en nieuwe ideeën geopperd. Alle ideeën en opmerkingen zijn verzameld en kunnen een vervolg krijgen.

De middag is afgesloten met een Bruisborrel met heerlijke hapjes en is er een impressie van de middag geschilderd.

Het is duidelijk dat een dergelijke middag voldoet aan een behoefte. Er zijn diverse afspraken gemaakt om met elkaar activiteiten te ondernemen zoals samen naar de film, theater of museum, het opstarten van een nieuwe mahjonggroep en aansluiten bij de al bestaande filosofiegroep. Daarnaast zijn mensen doorverwezen naar al bestaande activiteiten of het opbouwwerk.