Verslag Fietsgroep 18 september

Op vrijdag 18 september heeft de 2e fietstocht van KPH, activiteit fietsen, plaatsgevonden. Net als bij de fietstocht op 11 september was het fraai zomerweer. Ook nu hadden wij weer een mooie fietstocht voor de boeg.

Via het bos van Nieuw Wulven zijn wij naar Fort Vechten gefietst. Hierbij passeerden wij het geboortebos Nieuw Wulven, een bijzonder bos. Hier hebben (groot)ouders de geboorte van hun (klein)kind vastgelegd in een blijvende, groene herinnering: een heuse ‘babyboom’. Dat levert niet alleen een bijzonder aandenken op dat meegroeit met het kindje, maar ook een mooi bos nabij de stad Utrecht.

Via Amelisweerd naar Zeist gefietst. Even een blijk geworpen op Slot Zeist welke in het zonnetje er mooi bijlag. Na een drinkpauze richting Odijk, waar wij de afslag hebben genomen naar de Langbroeker Wetering. Wij waren zeker niet de enige. Het was druk, dus werd er veel achter elkaar gefietst.

Via een rondje door Werkhoven weer richting Houten. Bij het afscheid nog even nagepraat over het geringe aantal deelnemers aan de fietstocht. Bij de eerste fietstocht waren wij met 2 deelnemers. Nu waren wij met één deelnemer meer. Maar eens een evaluatieformulier rondsturen wat nu de reden is van deze geringe deelname aan deze toch mooie fietstochten.

Theo Lith